Skip links

Nuciga Sport på Samsø


TUSIND TAK FOR DEN PÆNE VELKOMST AF NUCIGA SPORT PÅ SAMSØ 🎉

For os har Samsø altid været et helt særligt sted med nogle dejlige værdier og nogle dejlige mennesker. Det oplevede vi “Live” da vi i fredags slog dørene op for Nuciga Sports nye cykelbutik på Samsø.

 

At kunne være med til, at støtte op om Samsøs sunde værdier er et privilegium. Samtidigt nogle værdier vi i den grad mener, at kunne leve op til ved, at have opbygget en distributionsvirksomhed. For ca. 6 år siden rejste vi rundt i Italien for at lave distributionsaftaler med nogle af verdensførende brands. Derved nævnte vi to krav, som vi havde for at kunne varetage opgaven med succes. Det første punkt var at, vi ville være ene-distributør i hele Norden og ikke blot Danmark. Det andet var at vi ville have tilladelse til, at sælge til hvem vi ønskede, engros, virksomheder, klubber, foreninger og ikke mindst til dig som privat. Normalt ville man se en producent sælge til en distributør som sælger til en forhandler som så sælger til dig.

HVAD BETYDER DET FOR DIG ?

Det betyder at vores model uden for mange fordyrende mellemled, kan vi som sidste weekend sælge f.eks. elcykler som hos andre forhandlere koster ca. 18.000,- sælger vi til 9.995,- (inkl. 10 års garanti) HVORNÅR ÅBNER VI IGEN: Vi holder åbent hver weekend, næste gang d. 21 og 22 maj med endnu flere gode tilbud. Indtil da kan i se mere om vores produkter etc. på https://www.nucigasport.com – glem ikke at tilmeld dig vores nyhedsbrev samt like vores Facebook side og få de vildeste priser før alle andre.

JOB TILBUD PÅ FULD TIL ELLER DEL TID:

Vi søger nogle gode stabile medarbejdere til at ekspedere i butikken og yder det absolut bedste service.

Endvidere søger vi en -/ eller flere erfarende mekanikere som vi har masser af opgaver til. 

Vi tilbyder en god løn og et gratis sted at bo.

Hvis du synes at det lyder interessant, skal du snarest muligt sende din ansøgning, samt i hvilken periode du vil kunne arbejde i.

Send venligst på job@nucigasport.com så kommer vi hurtigt retur. 

Vi glæder os til at se jer d. 21/5 kl. 10 hss Nuciga Sport Samsø, Langgade 41, Tranebjerg

 

De bedste hilsner

Team Nuciga Sport Samsø

Https://www.nucigasport.com

E-Mail: info@nucigasport.com

Tlf: 77-340170